0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
RootZ

Biografie RootZ

RootZ is een zes koppige band met leden die een vracht aan ervaring hebben. Een spectaculaire band als resultaat; een coverband van hoog niveau, die feitelijk bij élke gelegenheid op zijn plek is

Feest met RootZ

Er word geen Feesttenten, bedrijfsfeesten, of bruidlof overgeslagen bij Rootz. Rootz maakt uw gelegenheid een betoverende avond.

Repertoire

Het repertoire van de RootZ is erg breed, ze spelen graag Oldies voor u maar ook nummers van nu….gegarandeerd de nieuwste top 40 nummers! Een avond vol entertainment, zang van hoog niveau…..en een feest tot de vroege uren.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je RootZ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties