0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nightwind

Biografie Nightwind

Nightwind is een 5 persoons allround cover- en bruiloftband uit Brabant dat al ruim 20 jaar aan de weg timmert in Nederland maar zelfs ook daarbuiten.

coverband boeken of inhuren

Bij coverband NIghtwind staat het enthousiasme voorop: Muziek maken we tenslotte voor jullie en ons plezier: dat kun je bij Nightwind zien en horen!
Dus zoekt u een professionele swingende, enthousiaste, leuke band dan heeft u die nu zeker gevonden: Nightwind!

Coverband Nightwind boeken voor scherpste gage

Van de huidige dance nummers tot dance classics uit de jaren 80 en 90, maar ook rock, pop en disco inferno staan op de uitgebreide repertoirelijst.
Daarnaast is Nightwind in bezit van een professioneel geluidssysteem en mooie lichtshow die bijdragen aan een perfecte feestavond.

livemuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

Nightwind is te boeken in diverse setting. Van basissetting van 5 personen tot Nightwind XXL met 10 personen waaronder een blazerssectie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nightwind boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties