0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Female Fusion

Biografie Female Fusion

Female Fusion bestaat uit, zoals de naam als doet vermoeden, vier getalenteerde vrouwen die perfect samensmelten op het podium.

Exclusieve Live-act

Deze vier stijlvolle dames vormen samen een exclusieve live-act. Zij zorgen telkens weer voor een gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer van elke party, event of bedrijfsfeest. Female Fusion is taking over! Are u ready to dance?! Want stilzitten gaat niet wanneer deze dames eenmaal het podium hebben betreed!

Female Fusion boeken

De zuivere live vocals, sfeervolle percussie en gevoelige viool spelen afwisselend over de muziek van de Female DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats!
Wil jij een band / live act boeken die niet alleen fijn is om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken? Twijfel dan niet langer en boek deze dames die er met zijn allen een absoluut feestje van maken!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Female Fusion boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties