0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
La Sooph

Biografie La Sooph

Zangeres Sophie Mol is La Sooph. Een jonge professionele zangeres met een dijk van een stem. Zo eentje waarbij je weg zwijmelt als ze een zwoel of rustig nummer zingt. Sophie zou je kunnen kennen van TVOH van 2020 alwaar ze het tot de knockout rondes schopte.

Boek een band

Met Sophie kun je alle kanten op. Van een stijlvol Great Gatsby vintage jazzy sound, een sfeervolle ceremoniemuziek tot een spetterend band feest. Zij doet het allemaal. Ook een (semi) akoestische setting behoort tot de mogelijkheden.\

Diverse stijlen

Live muziek wat samengesteld is naar volume en gewenst thema van jouw feest of evenement. Feest, Diner, receptie, bruiloftmuziek. Het is genieten als Sophie op het podium staat en de sfeer maakt.

Band boeken of inhuren

Zij maakt van ieder moment een eeuwige herinnering. De band bestaat uit professionele muzikanten. Diverse muziekstijlen komen tijdens een optreden voorbij; pop, soul, disco, dance en uiteraard de actuele hits.

La Sooph boeken voor scherpste gage

Ook de formatie is helemaal naar wens samen te stellen. Van een romantische solo optreden voor een bruiloftceremonie tot een spetterende band met dj, sax en non stop muziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je La Sooph boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties