0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Bruiloft liedjes

Bruiloft liedjes

Wat is er nu romantischer dan de trouwlocatie binnen komen lopen op de klanken van jullie meest romantische liedje. Bruiloft liedjes worden gezongen door artiesten in elke setting. Van een krachtige soulzangeres of een singer songwriter tot een zanger gitarist of een prachtig duo of trio. 

Live muziek tijdens het huwelijk

Bruiloft zangeres Ruby van UrkZangers en zangeressen die prachtig zingen in de kerk of die er tijdens de ceremonie voor zorgen dat jullie favoriete nummers ten gehore kunnen laten brengen. Voor een heel bijzondere sfeer, met de muziek die jullie het liefste horen. Om elkaar het ja-woord te geven en er een moment van te maken om nooit meer te vergeten.

Bruiloft liedjes gezongen

Live muziek is de ideale keuze tijdens het huwelijk, op een aantal verschillende momenten. Bijvoorbeeld in de kerk, tijdens de ceremonie en natuurlijk tijdens de receptie of het feest dat u ’s avonds geeft. Afgestemd op uw wensen, dankzij het brede aanbod met verschillende zangers, zangeressen en andere artiesten. Live bands die hun eigen muziek spelen of coverbands met de klassiekers van weleer.

Zangeres tijdens de ceremonie

Liefdesliedjes boeken bij Burolivemuziek.nlGaat het u om een zangeres tijdens de ceremonie? Ontdek onze wedding- en ceremonie singers. Artiesten die weten hoe ze de voor jullie bijzondere nummers op een mooie manier ten gehore kunnen brengen. In een kerk of op een andere locatie, afhankelijk van waar jullie elkaar het ja-woord zullen geven.

Livemuziek boeken voor bruiloft

De artiest of formatie die jullie bruiloft liedjes gaat zingen doet dit altijd op verzoek en op maat. Geef jullie favoriete trouwliedjes op en dit word speciaal voor jullie gezongen op de mooiste dag.

Voor de perfecte match tussen bruiloft liedjes performers en bruidspaar horen wij graag jullie (muzikale)wensen zodat wij hier een goed advies op kunnen geven. René van Burolivemuziek.nl helpt jullie graag verder. Neem hier contact met hem op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?