0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Liefdesliedjes

Biografie Liefdesliedjes

Liefdesliedjes bestaat uit het duo zangeres Maud en pianist Sytze. Samen zijn zij ook bekend van de coverband TimeMaud. Maud en Sytze spelen regelmatig tijdens huwelijksceremonies waarbij ze liedjes vertolken die het bruidspaar zelf kiest.

Livemuziek voor trouwceremonies

Liedjes die het bruidspaar aan het hart gaan, bijvoorbeeld het nummer dat klonk toen zij elkaar voor de eerste keer ontmoetten, of dat ene nummer dat precies hún liefde lijkt te verwoorden.Wat is er nu mooier voor een bruid om op dat ene persoonlijke nummer de trouwzaal binnen te lopen.

Boek een artiest

Maud en Sytze zorgen voor de persoonlijke touch. Zij studeren de persoonlijke songs in en maken hier een eigen unieke versie van. Het draagt bij tot een persoonlijk en onvergetelijk moment voor het bruidspaar en hun geliefden.

Liefdesliedjes boeken voor scherpste gage

Maud en Sytze is puur en authentiek, met de tekst als boodschap. Muziek wat gemaakt is uit het hart en bij een bruidspaar binnenkomt. Met 2 conservatorium geschoolde topmuzikanten die een jarenlange podium ervaring hebben.

Livemuziek boeken of inhuren

Er zijn vele mogelijkheden mogelijk. Denk aan het verzorgen van de trouwceremonie en receptie als duo en tijdens de feestavond als complete spetterende feestband TimeMaud. Hiervoor geldt uiteraard een mooie packagedeal.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Liefdesliedjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties