0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
MELL

Biografie Mell

Zangeres Mell (Melanie Jonk) komt uit Volendam en is de kleindochter van zanger Piet Veerman. De mannen van de 3JS ontdekken op haar 15e haar talent. Tijdens de theatertour van de 3JS verzorgde zij een aantal keren het voorprogramma.

boeken van zangeres of zanger

Na de middelbare school, waar haar talent niet onopgemerkt blijft wordt ze aangenomen voor de opleiding Artiest-Muziek bij het ROC. Omdat haar hoofdvak ‘zang’ is en ze dus geen aparte gitaarlessen meer krijgt, neemt ze na school lessen bij Jan de Witte, bandlid van 3JS.

Singer-songwriter boeken of inhuren

MELL is een geweldige zangeres, die ook haar eigen nummers schrijft. Een singel van deze Volendamse singer/songwriter kan dan ook niet uitblijven. Daarom is zij op dit moment druk bezig, samen met Douwe Bob, een singel op te nemen.

Mell boek je tegen de scherpste prijs

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Dotan
Erwin Nyhoff
Lucas Hamming
Maame Joses

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je MELL boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties