0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maico

Biografie Maico

Afkomstig uit Enschede, is geboren in 1995 en de carrière van deze Enschedese zanger begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance.

zangers en feestartiesten boeken of inhuren

De jeugd van deze in 1995 in Enschede geboren zanger stond al vanaf jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.
Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft deze topper zes eigen singles uitgebracht en in 2016 komt zijn nieuwe nummer uit!

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

‘Liefde is een virus’ Zoveel Moois’, ‘Jij’ , ‘Zij houdt nog steeds van hem ‘ Morgen’ en’ Jij Bent mijn nummer 1′ zijn eigen nummers en worden veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische zenders.
Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.

Maico boeken voor scherpste gage

Een optreden is een mix van bekende Nederland​​se covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers, zet uw feestzaal, kroeg, feesttent op de kop!

fotocredits www.robinkamphuis.com

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maico boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties