0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Udo

Biografie Udo

Udo Mechels is geboren in Brussel op 10 mei 1976 en is een Vlaamse zanger. Hij is als winnaar van de talentenjacht X factor in 2005 en het liedjesprogramma “zo is er maar één” in 2007.

Vlaamse zanger boeken of inhuren

De voorbije jaren wierp Udo zich op als een echte live artiest, een allround entertainer. Dat bleek laatst nog tijdens zijn succesvolle zomer- en kersttournees. Samen met zijn goedgeoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.

zangers voor scherp tarief boeken

Maar ook op kleinere podia, als gastartiest bij harmonieën, fanfares en bigbands of live on tape in tenten en zalen weet Udo zijn publiek te boeien met ingetogen en opzwepende muziek. Tenslotte duikt de zanger met met zijn combo graag in de intimistische sfeer van kerken en culturele centra, waar zijn stem mooi tot recht komt.

zanger en presentator

Naast zanger is Udo tevens zanger. In 2009 kreeg Udo zijn eerste presentatieopdracht. Voor VTM presenteerde hij tijdens de zomer het muziekprogramma Hit the Road.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Udo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties