0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sven Versteeg

Biografie Sven Versteeg

Zanger Sven Versteeg is een allround (feest)zanger van de laatste generatie zangers. Een zanger met een gouden strot en een gezellig voorkomen. Een jongen waarmee je de hele avond gezellig in een kroeg aan de bar zou kunnen zitten.

Feest zanger boeken of inhuren

Nadat hij vanuit het niets de finale bereikte van de Jantjes Verjaardag talentenjacht vlogen de boekingen hem om de oren. Hij besloot dan ook niet veel later volledig voor zijn zangcarriere te gaan.

Boek een zanger

Bracht gezellige nummers als; “Alles Voor Mij”, “Verliefd Zijn” & “ Liever de Liefste” uit, die een bescheiden hitje werden in ‘café land’ maar zijn gezellige allround repertoire is waarvoor men Sven boekt.

Sven Versteeg boeken voor scherpste gage

Met een up to date repertoire van hedendaagse feestnummers, knallers van hits en meezingers maakt Sven er altijd een feest van. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop!

Ook het bekendste café van Nederland, café Bolle Jan in Amsterdam zag wat Sven in huis heeft en sinds een aantal jaar is Sven hier iedere donderdag op het podium te vinden als één van de huiszangers.

Boek Sven Versteeg

Een optreden van Sven is een aanéénschakeling van gezelligheid en meezingen. Wat je bij zijn optredens kunt verwachten? Flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups.

Referenties: 
Bolle Jan, Jantjes Verjaardag, K2, Dutch Valley, Le Clochard, Pandje, Ome Ko, Toeters & Bellen
Tivoli Vredenburg, Hart van Brabant, Cafe Anno 1890, Skihut, Encore by Simonis, Bloemen Beppie,

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sven Versteeg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties