0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Arjen Boltjes

Biografie Arjen Boltjes

De enthousiaste en energieke zanger is op 27 oktober 1975 geboren en getogen in Stadskanaal. In de korte tijd dat Arjen zich op het artiestenvak heeft gestort, heeft hij op diverse bijzondere evenementen en feesten van zich laten horen.

Gezellige nummers

Hey Hey Hey Desireee.. Wie kent het nummer nou niet? Nou wij wel en vinden dat het een heerlijk nummer is om lekker uit je dak te gaan. Arjen heeft een aantal fijne meezingers gemaakt… en dat zal hij in de toekomst blijven doen. Want een dag geen muziek is een dag niet geleefd.

Arjen staat voor gezelligheid, meezingers en polonaise!!

Boek nu Arjen Boltjes bij burolivemuziek.nl voor uw evenementen en feesten. Kom op nou, feest erop los!

Debuut album

Het geweldige album krijgt de titel “Ik voel me helemaal te Gek!” De gehele supervisie en begeleiding van dit album is in handen van L&G Productions. Een album vol fantastische meezingers, het luisteren waard!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arjen Boltjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties