0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Muzikale Kerstman

Biografie Muzikale Kerstman

Tijdens de kerstperiode transformeert deze ras artiest zich als de vriendelijke kerstman en zorgt voor een programma voor jong en oud.

Kerst muziek inhuren of boeken

De kerstman neemt zijn arrenslee mee en speelt op verschillende muziek instrumenten de gezelligste kerstliedjes met zijn accordeon, trompet, zingende zaag, viool, concertina en saxofoon.

Livemuziek voor kerst tegen scherpste gages

Afwisselend jongleert hij, maakt ballonfiguren, goochelt en maakt een praatje en een grapje. Deze mobiele act is geschikt voor alle kerstevenementen en is zeer geschikt voor jong en oud.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Muzikale Kerstman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties