0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dickens Duo

Biografie Dickens Duo

Deze 2 heren zetten een heerlijk sfeertje neer waar u maar wilt! Gezellige kerstliedjes op accordeon en slagwerk geven nét een beetje meer flair aan uw kerst evenement.

Livemuziek voor kerst boeken of inhuren

Akoestisch én mobiel bewegen zij zich tussen uw (winkelend) publiek en brengen overal het kerstgevoel! Een groot repertoire aan kerstliedjes hebben deze muzikale toppers in hun bestand dus 4 sets van 45 minuten is zeker geen probleem.

Dickens duo boeken voor scherp gage

Hun prachtige Dickens kostuums en de authentieke instrumenten maken deze bijzonder leuke muzikale act compleet!

Zeer breed inzetbaar van een Dickens festijn tot een kerstmarkt of winkelcentra. U roept maar en zij spelen het.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dickens Duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties