0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Spice Daddies
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Spice Daddies

The Spice Daddies zijn Willem en Kok. 2 begenadigde muzikanten met een schat aan ervaring in de meest uiteenlopende muziekgenres en repertoire. Met recht een ‘werelds duo’ aangezien ze een groot repertoire hebben uit vele werelddelen.

Duo boeken of inhuren

Deze pittige papa’s spelen onverslijtbare popliedjes in vele talen waaronder Engels, Nederlands, Spaands, Latijns Amerikaans, Italiaans en uiteraard Nederlands. Maar ook Tex Mex en Country behoort tot hun genres.

Boek een artiest of zanger

Naast hun instrumenten en zangstemmen beschikt dit duo over een groot artistieke bagage waardoor ze voor vele events en feesten een grote meerwaarde zijn. Zet dit duo bv bij de deur en uw gasten zullen een muzikaal warm welkom krijgen.

Band boeken

De basisbezetting met gitaar en accordeon kan vervangen en uitgebreid worden met andere instrumenten zoals bajo sexto (mexicaanse begeleidingsgitaar), guitarrón (mexicaanse bas), banjo, cubaanse tresgitaar of percussie.

The Spice Daddies boeken voor scherpste gage

In deze samenstelling is het duo/trio zeer geschikt voor buitenlandse gasten en evenementen met een buitenlands thema.

Pop, Evergreens, Spaans, Italiaans, Latijns-Amerikaans, Tex-Mex, Country, Caribisch

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Spice Daddies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties