0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Flageolettes

Biografie Flageolettes

De Flageolettes staan garant voor de allerbeste mobiele livemuziek van de allerbeste vrouwelijke muzikanten. Te boeken in de settings duo, trio of kwartet en altijd voorzien van de juiste passende muziek en enthousiasme.

Zangeressen boeken of inhuren

De dames spelen muziek van vroeger en nu. Wereldmuziek. Van tango tot jazz, van over de hele wereld. Pop van aller tijden, mambo, swing, bossa nova, ska, klezmer, disco, rock ’n roll en als we nog iets vergeten zijn dan spelen we dat ook.

Boek artiesten op Burolivemuziek.nl

En de dames zijn overal inzetbaar waar gezellige en sfeervolle mobiele muziek gewenst is. Mooie oude liedjes in een bejaardentehuis. Of luisterconcertje op een nieuwjaarsborrel. Lekker dansen op een 25 jarige huwelijksjubileum. Sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een picknick of (her)opening van een winkel.

Flageolettes boeken voor scherpste gage

Doordat de settings zijn aan te passen van duo, trio tot kwartet is er voor ieder budget een passende show te vinden.

Vind hier meer bands die wereldmuziek spelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flageolettes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties