0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Big, Black & Beautiful

Biografie Big, Black & Beautiful

Bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David.
Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge.

Disco, soul en de danceclassics

Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.
De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken.

Zangeressen boeken of inhuren

Big Black & Beautifull burolivemuziek.nl Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

A Tribute To The Girl Groups

In 2007 bestond BB&B 5 jaar! Ze waren dan ook erg blij om dit te vieren met een nieuwe tournee: Big, Black & Beautiful in Concert.

Big, Black & Beautiful boeken voor scherpste gage

Vanaf februari 2008 toerden de Sisters Of Soul weer langs de Nederlandse theaters met een swingend show vol bekende soulhits!
Maar ook de afgelopen jaren zijn de dames zeer regelmatig te zien in de theaters, bij verschillende openbare optredens, bij diverse tv-optredens en natuurlijk veelvuldig in het land bij personeelsfeesten, gala’s en andere feestelijke- en zakelijke evenementen.

Ladies of soul and disco

Natuurlijk was het onlangs uitverkochte Heineken Music Hall Concert een absoluut hoogtepunt voor de dames. Big, Black & Beautiful is een waar spektakel.

U zult ogen en oren tekort komen.
En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva ‘s mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Big, Black & Beautiful boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties