0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tavares

Biografie Tavares

Tavares is een Amerikaanse R&B- disco  en soulgroep. De groep bestaat uit de vijf broers Tavares uit New Bedford, Massachusetts en begonnen met optreden in 1963 als “Chubby and the Turnpikes”.

70’s en 80’s artiesten boeken

In 1975 werd een goed jaar voor de band; ze maakten een album met daarop de hits Heaven Must Be Missing an Angel, een nummer 1 hit in meerdere landen en Don’t Take Away The Music. Doordat veel van hun hits een R&B-achtergrond hadden, gaf dit de groep het imago van een disco-act. Dit imago werd nog versterkt toen Tavares meewerkte aan de soundtrack van de film Saturday Night Fever uit 1977.

Classic revival artiesten

De groep nam het nummer More Than a Woman het nummer dat oorspronkelijk van de Bee Gees was op, wat in Nederland geen hit werd. De soundtrack was echter zeer succesvol. Het leverde Tavares hun Grammy Award op.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tavares boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties