0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Liptease & the Backstreet Crack Bangers

Biografie Liptease & the Backstreet Crack Bangers

Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok.
De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten, is bekend bij velen.

50’s en 60’s artiesten boeken of inhuren

Liptease voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlAl jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters!

Liptease boeken voor scherpste gage

Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oog rokt de hoogste noot op je hoornvlies!

Rock ‘N Roll Highschool

Eindelijk was hun perfectie, vakkundigheid en gedrevenheid te zien op het grote toneel en het is met grootse armen ontvangen. Intussen hebben zij zeer succevol hun eerste single “Fireball” met bijhorende videoclip uitgebracht!! Hun live performance staat desalniettemin buiten kijf. Dit is ook de hoeksteen van deze “must have” band, Liptease.

Live Performance

Een genot om naar te kijken, luisteren en vooral om op te dansen. Een publiekstrekker van grote waarde en een niet te stoppen stoomtrein met de ambitie alleen maar groter te worden.

50’s en 60’s muziek

Vroeger was het niet meer dan normaal, dat Rock & Roll, bier drinken, vrouwen, goede muziek, zweet lucht, lol, peuken reuk en flessen whiskey bij elkaar kwamen en zorgden voor alles wat vandaag de dag verboden is.
Genoeg reden om een band als Liptease & the Backstreet Crack Bangers bij elkaar te schreeuwen en te laten zien waar ze goed in zijn.

Een avond vol muziek, vrouwen, drank, zweet en uiteraard de super-smoker.
Vier vetkuivige mannen met hun instrumenten en drie sexy suikerspinnende dames met hun oldskool mics, maken er een ouderwets feest van.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Liptease & the Backstreet Crack Bangers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties