0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gebroeders Rossig

Biografie Gebroeders Rossig

 De vier Rossige broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen. Het gevolg? Verschillende zelfgeschreven nummers gecombineerd met humoristische videoclips, spontane interactie en een strakke performance op de bühne.

Carnavals artiesten boeken of inhuren

De gebroeders brengen een gezellige feestact waar de confetti van af knalt! Daarom is deze zingende eeneiige
vierling niet meer weg te denken uit het landelijke feestcircuit.

Boek een feestartiest

Met eigen nummers zoals: ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts,voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘Youre the voice’(Aprés ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers.

Artiesten voor carnaval boeken

Voor het jaar 2017 hebben de Gebroeders Rossig zich volledig in het zweet gewerkt. Ze zijn fitter dan ooit en hebben zichzelf en hun voormalige hit Links Rechts Voor Terug in een nieuw en ‘strakker’ jasje gestoken.
Het opzwepende nummer geeft een 100% fit garantie en stimuleert jong en oud om meer te gaan sporten en gezonder te gaan leven.

Gebroeders Rossig boeken voor scherpste gage

Spontane interactie met het publiek en een sprankelende performance op de bühne! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie!

Gerelateerde feestartiesten:

Snollebollekes
Henk Dissel
Marco Kraats
Arjon Oostrom

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gebroeders Rossig boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties