0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CH!PZ (chipz)

Biografie CH!PZ (chipz)

CH!PZ (chipz) is een zeer populaire Nederlandse popgroep  die 2002 doorbrak met hits als Chipz in Black en 1001 Arabian Nights. Dit viertal was goed voor 35 Internationale top 10 hits.

Pop- en zanggroepen boeken of inhuren

De groep bestaat uit Rachel, Peter, Cilla en Kevin. In 2011 stopte de groep. Maar ze zijn nu weer helemaal terug met hun oude vertrouwde hits waarvan er 10 een nummer 1 status bereikte.

De groep had nooit een afscheidstour gedaan en na een meldig op FB dat de groep weer een optreden zou doen in de Ziggo dome bracht een storm van positieve reactie teweeg. Helaas bleek het toen een 1 april grap te zijn.

Artiesten boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

De hits zijn mateloos bekend.  ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. Het zijn bijna revival hits die jong en oud mee kunnen zingen.

CH!PZ (chipz) boeken voor scherpste gage

Er staan al optredens gepland op de foute party van Q music en SMÈRRIG Halloween festival.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CH!PZ (chipz) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties