0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gloria Gaynor

Biografie Gloria Gaynor

Gloria Gaynor Geboren te New Jersey is een Amerikaanse zangeres.  Gaynor was eerst zangeres bij de Soul Satisfiers, een jazz/pop-band. Maar ging daarna solo. Haar eerste solosingle was She’ll be sorry/Let me go baby.

Bekend door

Wie kent de discohit uit 1979 ” I will survive “ niet? Jazeker, Gloria Gaynor is het brein achter deze geweldige hit! Niet alleen deze hit werd een bekende onder ons ook “never can say goodbye” uit 1973!

Power woman

In 1991 had de power woman een hit met Can’t take my eyes off you, van Frankie Valli, een nummer dat meer dan 200 keer succesvol gecoverd is.

Kent u deze singles nog?

Gloria Gaynor zingt ze graag voor u!

• Honey bee
• Stop in the name of love
• Let me go baby
• Reach out i will be there!
• She’ll be sorry

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gloria Gaynor boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties