0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jacques Herb

Biografie Jacques Herb

De zanger Jacques Herb werd in 1945 te Rotterdam geboren en was de jongste uit het gezin Herb.  Amper 15 jaar oud monsterde hij aan bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.

Bekende zangers boeken of inhuren

In 1971, kwam de grote doorbraak en maakte Jacques zich onsterfelijk met het lied ” Manuela “. Meer dan 250.00 singles werden er van verkocht.

Feest der herkenning

Een optreden van hem is een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van iedere gelegenheid steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

Publiekstrekker

Meer dan Manuela alleen en nog steeds een publiekstrekker.

Jacques Herb boek je tegen de scherpste prijs

Jacques Herb zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show.

Gerelateerde artiesten bij Burolivemuziek:

Django Wagner
Henk Dissel
Erik van Klinken
Grad Damen
Dries Roelvink

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jacques Herb boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties