0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Rat Pack is Back

Biografie The Rat Pack is Back

The Rat Pack was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren 50 en 60 onder wie Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford en Joey Bishop.

De Rat Pack trad vaak op in Las Vegas en was deels de reden dat de stad zo’n populaire bestemming werd voor shows en entertainment.

50’s en 60’s muziek boeken of inhuren

Nu zijn ze terug. En hoe!
In een amazing show met de famous muziek van Dean Martin, Frank Sinatra en Sammy Davis Jr.

The Rat Pack is Back

Uiteraard ontbreken liedjes als Luck be a Lady, King of the Road, New York, Mr. Bojangles en That’s Life niet.
De wervelende show staat vol van (tap)dansen, verschillende kostuums, heerlijke muziek en veel humor tussen de 3 leden net zoals de originele Rat Pack.

boeken of inhuren voor scherpste tarief

De mannen achter deze act staan avond aan avond op het podium in Benidorm alwaar zij de bezoekers een fantastische avond bezorgen met de herkenbare muziek uit de jaren 50 en 60.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Rat Pack is Back boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties