0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mannen Van Naam

Biografie Mannen van Naam

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen.
Drie mannen die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. Als trio spelen ze in theaters.

Folkband boeken of inhuren

Voor de festivals en club optredens wordt het trio uitgebreid met een drummer waardoor er een complete folkband ontstaat.
Goede NL-talige teksten en erg veel vrolijke folk met vele instrumenten.

Simpel livemuziek boeken

Soms kan het hard gaan. Een dik jaar na de oprichting heeft de groep al heel wat fans en het eerste album is begin 2013 uitgekomen. Blijkbaar vullen de Mannen met hun Nederlandstalige liedjes en sympathieke presentatie een leemte in de Nederlandse muziekwereld.

band of artiest voor evenement

Ton Smulders is de man met het warme stemgeluid en de grappige autobiografische verhalen. Ad Grooten is behalve snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert van Duinhoven is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon.

Mannen van naam boeken voor scherpste gage

Naast de nieuwe nummers zal er ruimte zijn voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen. Ook worden er stukken gespeeld van ‘Eilandskind’, het soloalbum van Ad Grooten. Dus als je van goede liedjes, vrolijke folkdeunen en sterke verhalen houdt, heb je een goede avond bij de Mannen van Naam!

Hier vind je meer folkbands.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mannen Van Naam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties