0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Joyride

Biografie Duo Joyride

Duo Joyride bestaat uit zanger/gitarist René Bes en de zangeres Marthy Karsten of Linda Meester en is een fantastisch duo dat al ruim 15 jaar optreed op de meest uiteenlopende evenementen en hierdoor zijn zij behoorlijk op elkaar ingespeeld als allround duo.

allround duo

Door de uitgekiende apparatuur en het voorwerk in de eigen studio, krijg je in elke bezetting waarmee Joyride optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Duo en trio boeken voor scherp tarief

Joyride speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Kortom: uw wensen staan bij Joyride altijd centraal.

Multi inzetbaar duo

Ondanks dat Joyride in deze bezetting maar met twee personen optreedt, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

perfect voor bruiloften

Doordat Joyride gebruik maakt van een eigen compacte professionele geluid- en licht set die geschikt is voor feesten tot 250 personen, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen.

Duo en trio voor scherpe prijs boeken

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kan Joyride eventueel ook nog diverse spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen.
Joyride is ook te boeken met 3 personen (Joyride XL) of met 4 personen (Joyride XXL).

Dit allround duo heeft tevens een speciaal seniorenprogramma met liedjes uit vervlogen tijden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Joyride boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties