0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Duo Joyride

Biografie Duo Joyride

Duo Joyride bestaat uit zanger/gitarist René Bes en de zangeres Marthy Karsten of Linda Meester en is een fantastisch duo dat al ruim 15 jaar optreed op de meest uiteenlopende evenementen en hierdoor zijn zij behoorlijk op elkaar ingespeeld als allround duo.

allround duo

Door de uitgekiende apparatuur en het voorwerk in de eigen studio, krijg je in elke bezetting waarmee Joyride optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Duo en trio boeken voor scherp tarief

Joyride speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Kortom: uw wensen staan bij Joyride altijd centraal.

Multi inzetbaar duo

Ondanks dat Joyride in deze bezetting maar met twee personen optreedt, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

perfect voor bruiloften

Doordat Joyride gebruik maakt van een eigen compacte professionele geluid- en licht set die geschikt is voor feesten tot 250 personen, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen.

Duo en trio voor scherpe prijs boeken

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kan Joyride eventueel ook nog diverse spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen.
Joyride is ook te boeken met 3 personen (Joyride XL) of met 4 personen (Joyride XXL).

Dit allround duo heeft tevens een speciaal seniorenprogramma met liedjes uit vervlogen tijden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Joyride boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie