0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Royaal

Biografie Duo Royaal

Mobiel muziek met Duo Royaal. Dit gezellige duo uit Friesland bestaat uit Alex en Roel. 2 enthousiaste muzikanten met een allround repertoire van gezellige Hollandse- en Engelstalige meezingers.

Artiesten boeken of inhuren

Dit duo is zeer goed inzetbaar in winkelcentra, op braderiën en kerstmarkten met hun passende repertoire. Uiteraard word de kleding ook aangepast aan het evenement.

Duo Royaal boeken voor scherpste gage

Straatmuzikanten zoals straatmuzikanten bedoelt zijn. Gewoon lekker ongedwongen liedjes zingen die iedereen kent en kan meezingen.  De act is volledig akoestisch en de act kan rondlopen tussen uw publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Royaal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties