0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
T-Spoon

biografie T-Spoon

Kwaliteit in zijn hoogste klasse is wat T-Spoon het publiek serveert, alle hits worden ten gehore gebracht; Smiling, SummerLove, Mercedes Benz, Someone Loves You Honey, No Time 2 Waste en natuurlijk hun internationale zomer hit Sex On The Beach.

Bekende 90’s act boeken of inhuren

Vandaag de dag bestaat T-Spoon uit Raw Jawz & Blondi. Beide hebben gewerkt met legendarische grootheden zoals: Akon, Fatman Scoop, de producers van Cascada, en vele andere indrukwekkende namen uit de hedendaagse muziek industrie.

bands en artiesten voor scherpste gage

Deze ideale mix laat je de nineties herbeleven in een energieke show op elk gewenst evenement.

Back To The 90s In The 00s

Klik hier voor de originele bezetting!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je T-Spoon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties