0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Captain Hollywood

Biografie Captain Hollywood

De centrale figuur van de act is rapper Captain Hollywood, Tony Dawson-Harrison die als soldaat in Duitsland gelegerd was in de jaren 80.
Zijn eerste en grootste hit had hij met Twenty 4 Seven waar hij als Rapper meewerkte aan de hitsingle ‘I can’t stand it’.
In 1991 verliet hij deze groep en ging solo.

Zanger van Twenty 4 Seven

In 1992 bracht Captain Hollywood Project de eerste single More and More uit wat meteen de grootste hit werd van de groep.
In totaal werden drie albums uitgegeven en verschillende singles behaalden de hitnoteringen waarvan Only with You (1992) en Flying High (1994) de hoogste posities.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Captain Hollywood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties