0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Milk Inc.

Biografie Milk Inc.

Milk Inc. bestaat uit producers Regi Penxten, Filip Vandueren en zangeres Linda Mertens.
Bij de liveshows worden ze bijgestaan door een toetsenist en drummer. Penxten en Mertens vormen samen het gezicht van Milk Inc.
In Vlaanderen haalden 31 van hun 34 singles de top 10 in de officiële hitlijst.

Hitsingle Walk on Water

Milk Inc. begon in 1996 als een studioproject en een jaar later werd de single La Vache uitgebracht, die vooral in Frankrijk en Engeland aansloeg.
Vanwege dit succes werd op aanraden van de platenmaatschappij de bandnaam voor de Franse uitgaven veranderd in La Vache. Er werd besloten om ook optredens te doen en het stadium van studioproject te verlaten. De echte doorbraak van Milk Inc. kwam er met de zangeres Ann Vervoort die in 2002 werd vervangen door Linda Mertens.

 Beste Dance Act

In 2006 bestond Milk Inc. 10 jaar en om dit te vieren gaven ze een optreden in het Sportpaleis van Antwerpen: Milk Inc. Supersized en was direct uitverkocht.
Op 8 januari 2010 ontving Milk Inc. één van de MIA’s van 2009, namelijk die voor “Beste Dance/elektronica”.
Voor de MIA’s van 2012 was Milk Inc. genomineerd in de categorie Beste Dance Act

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Milk Inc. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties