0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Show Me 90s

show me 90s  biografie

1 spetterende live act – de grootste hits: SHOW ME 90’s

Nineties party’s schieten als paddenstoelen uit de grond en niet voor niks, want velen bewaren meer dan goede herinneringen aan deze tijd. Wij brengen u dé show waarin al deze herinneringen samenkomen tot een totale ’90-beleving.

Spetterende show met alle 90s knallers

Show me 90s brengt de beste en stoerste hits van de jaren 90 in één verrassende, spetterende act.
30 minuten lang een feest der herkenning met hits als Robin S, Run DMC, MC Hammer, Backstreet Boys, T-Spoon en nog veel meer passeren de revue.

Back to the 90s

Een geweldige zanger, fantastische zangeres en explosieve dansers zorgen ervoor dat je weer even helemaal teruggaat in de tijd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Show Me 90s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties