0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Scooter

Biografie Scooter

Met de single Hyper hyper begint in 1995 de hitstroom van Scooter. Vele zullen daarna volgen waaronder Friends, Move Your Ass, Weekend en misschien wel hun grootste hit How Much is the Fish

How much is the Fish

De stijl van Scooter kenmerkt zich door het maken van covers van bekende en herkenbare nummers en daar een soort rauw rave randje overheen te gooien.
Je hoort direct dat een nummer gemaakt is door Scooter.
Scooter liet ook remixen maken door o.a. Brooklyn Bounce.

90’s en 00’s revival act

In het begin, in het ravetijdperk van de jaren 90, bevatte de muziek van Scooter veel snelheid en acidinvloeden, maar hun stijl veranderde gaandeweg in Duitse hardcoremuziek.

In 2013 viert Scooter zijn 20ste verjaardag met de serie 20 Years Of Hardcore – Expanded Edition, bestaande uit digitaal geremasterde versies van de albums en allerlei bonusliedjes.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Scooter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties