0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Boyband Battles

Biografie The Boyband Battles

Uiteraard zong jij vroeger ook mee met al die hits van die boybands. Nu komen al die hits terug in The Boyband Battles. Een coverband die al die hits van weleer.

Coverband boeken of inhuren

Dans, zing en battle mee met deze geweldige tribute van de allerbeste boybands van ‘vroeger’. De hits van The Backstreet Boys, Take That, NSYNC en Boyzone.

Tribute artiesten inhuren voor jouw feest

Gillende meiden die flauwvielen bij het horen van hun idolen. De muziek uit de jaren 90. De boybands namen toen de hele wereld over met hun zwijmelmuziek.

bands en artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Nu is throwback time en gaan 4 top muzikanten de battle met elkaar aan. Voor eens en altijd word samen met het publiek uitgemaakt welke boyband nu eindelijk het populairst is.

The Boyband Battles boeken

Een feest der herkenning! Je kunt naar hartelust meezingen en meedansen met de hits en bijpassende dansjes. De band zorgt zelfs voor bijpassende chroreografie en kostuums.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Boyband Battles boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties