0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Biografie Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Justine Riddoch kruipt in de huid van haar grootste idool Tina. Ze word Tina. Totally Tina (Tina Turner Tribute) is een eerbetoon aan de levende legende Tina Turner. Verwacht een spetterend optreden met alle grote hits.

Tribute band boeken of inhuren

In ruim 30 jaar heeft Justine opgetreden in de meeste grote Theaters en op tv . Ze deed daarnaast de vocalen verzorgen voor de grootste platenlabels van Engeland. Door haar grote allround repertoire van ruim 5000 songs werd ze een veelgevraagde zangeres op feesten.

Boek een band

In 2002 maakte haar carriëre een grote sprong nadat ze het TV programma “Stars in Their Eyes” won. Hierin vertolke ze Anastacia. Met deze act trad ze ruim 6 jaar op in binnen- en buitenland en stopte toen Anastacia geen platen meer uitbracht.

Boeken van Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Nu kruipt Justine in de huid van Tina Turner en is daarmee gelijk dé tribute act van de wereld geworden. Beter dan dit ga je het niet snel zien. Honderden uren van film materiaal werd bestudeerd om Tina zo natuurgetrouw na te doen. De moves, de uithalen, de stem. Alles ademt Tina zelf uit.

Een top act van formaat en bij Burolivemuziek te boeken.  Te boeken met complete band en danseressen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Totally Tina (Tina Turner Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie