0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Biografie Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Justine Riddoch kruipt in de huid van haar grootste idool Tina. Ze word Tina. Totally Tina (Tina Turner Tribute) is een eerbetoon aan de levende legende Tina Turner. Verwacht een spetterend optreden met alle grote hits.

Tribute band boeken of inhuren

In ruim 30 jaar heeft Justine opgetreden in de meeste grote Theaters en op tv . Ze deed daarnaast de vocalen verzorgen voor de grootste platenlabels van Engeland. Door haar grote allround repertoire van ruim 5000 songs werd ze een veelgevraagde zangeres op feesten.

Boek een band

In 2002 maakte haar carriëre een grote sprong nadat ze het TV programma “Stars in Their Eyes” won. Hierin vertolke ze Anastacia. Met deze act trad ze ruim 6 jaar op in binnen- en buitenland en stopte toen Anastacia geen platen meer uitbracht.

Boeken van Totally Tina (Tina Turner Tribute)

Nu kruipt Justine in de huid van Tina Turner en is daarmee gelijk dé tribute act van de wereld geworden. Beter dan dit ga je het niet snel zien. Honderden uren van film materiaal werd bestudeerd om Tina zo natuurgetrouw na te doen. De moves, de uithalen, de stem. Alles ademt Tina zelf uit.

Een top act van formaat en bij Burolivemuziek te boeken.  Te boeken met complete band en danseressen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Totally Tina (Tina Turner Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties