0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Remko Harms

Biografie Remko Harms

Op 5 november 1981 heeft Nederland er een geboren zanger bij: de Schiedammer Remko Harms.

Al vanaf 12-jarige leeftijd zingt hij in grote klassieke concerten en laat hij van zich horen tijdens de Gospel Choir EO Jongeren dagen. Remko studeert aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en staat al tijdens zijn studie op de planken.

Conservatorium

Zo doet hij mee in de producties Máxima, Rent, Into the Woods en Sweeney Todd.
Na het afronden van zijn opleiding in 2003 wordt hij gecast voor de rol van Jonathan in de musical Doornroosje, van Studio 100.

Musicals

Daarna gaat het snel. Van 2004 tot 2006 klinkt zijn stem in Jeans 14 en Jeans 15. In 2006 en 2007 is hij te zien en horen als de Rattenvanger in Rembrandt de musical.
Remko maakt naam door zijn optredens in “Op zoek naar Joseph”.

LA the Voices

op 20 augustus 2010 vormt Remko Harms samen met Gordon Heuckeroth, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes de nieuwe groep Los Angeles: The Voices.

Gouden albums

Deze zangformatie met klassiek- en musicalgeschoolde zangers brengt in 2010 haar eerste album uit, dat fantastisch wordt ontvangen.
Vele gouden albums volgden.

Barbara Streisand

In 2013 nodigt het Amerikaanse management van wereldster Barbra Streisand Remko uit om naast haar op het podium te staan tijdens haar twee concerten in Ziggo Dome.Remko:” Dit is een geweldige erkenning en dus een hoogtepunt in mijn carrière”

Momenteel treedt Remko op in Dinner Shows van RTL entertainment.

solo

Onlangs bracht Remko zijn nieuwe single “ In dat hart van mij” uit, en zijn de eerste stappen gezet voor zijn solocarrière.

Repertoire

Remko brengt op verzoek diverse muziekstijlen en verzoeknummers in overleg.
Licht klassiek
Soul Jazz
Feest/dansmuziek

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Remko Harms boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties