0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Remko Harms

Biografie Remko Harms

Op 5 november 1981 heeft Nederland er een geboren zanger bij: de Schiedammer Remko Harms.

Al vanaf 12-jarige leeftijd zingt hij in grote klassieke concerten en laat hij van zich horen tijdens de Gospel Choir EO Jongeren dagen. Remko studeert aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en staat al tijdens zijn studie op de planken.

Conservatorium

Zo doet hij mee in de producties Máxima, Rent, Into the Woods en Sweeney Todd.
Na het afronden van zijn opleiding in 2003 wordt hij gecast voor de rol van Jonathan in de musical Doornroosje, van Studio 100.

Musicals

Daarna gaat het snel. Van 2004 tot 2006 klinkt zijn stem in Jeans 14 en Jeans 15. In 2006 en 2007 is hij te zien en horen als de Rattenvanger in Rembrandt de musical.
Remko maakt naam door zijn optredens in “Op zoek naar Joseph”.

LA the Voices

op 20 augustus 2010 vormt Remko Harms samen met Gordon Heuckeroth, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes de nieuwe groep Los Angeles: The Voices.

Gouden albums

Deze zangformatie met klassiek- en musicalgeschoolde zangers brengt in 2010 haar eerste album uit, dat fantastisch wordt ontvangen.
Vele gouden albums volgden.

Barbara Streisand

In 2013 nodigt het Amerikaanse management van wereldster Barbra Streisand Remko uit om naast haar op het podium te staan tijdens haar twee concerten in Ziggo Dome.Remko:” Dit is een geweldige erkenning en dus een hoogtepunt in mijn carrière”

Momenteel treedt Remko op in Dinner Shows van RTL entertainment.

solo

Onlangs bracht Remko zijn nieuwe single “ In dat hart van mij” uit, en zijn de eerste stappen gezet voor zijn solocarrière.

Repertoire

Remko brengt op verzoek diverse muziekstijlen en verzoeknummers in overleg.
Licht klassiek
Soul Jazz
Feest/dansmuziek

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Remko Harms boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie