0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Adriaan Persons

Biografie Adriaan Persons

Adriaan was 16 toen hij in het eerste jaar van de Herman Brood Academie begon met zingen. Hij zingt het liefst vanachter zijn piano en heeft een prachtige stem.  En dan hebben we het nog niet eens over hoe deze man pianospeelt, geweldig!

X factor zanger boeken

Zijn geniale cover bij x factor van het nummer “ik vind je lekkaaaar” van De kraaien, maakt het publiek helemaal gek! Zijn versie is eigen en creatief.

Nederlandstalige zanger

Met de overtuigingskracht die Adriaan al had ontwikkeld vanaf zijn geboorte, maakt dat hij in dit geweldige vak zit! Hij speelt piano alsof hij nooit les gehad heeft.

Singer songwriter tegen scherp gage

Adriaan zingt graag Nederlandstalige muziek en heeft verschillende Nederlandstalige nummers geschreven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Adriaan Persons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties