0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ruby van Urk

Biografie Ruby van Urk

Dat passie voor muziek en de durf om te dromen een mens ver kunnen brengen wordt waarheid voor RUBY als ze op jonge leeftijd de stoute schoenen aantrekt en spontaan het podium van Gerard Jolings Karaokeshow beklimt, en de show overtuigend wint.

zangeres boeken of inhuren

Ruby heeft het conservatorium gevolgd waar zij de muziek- en theateropleiding volgde en hier viel ze op door haar enorme talent en gedrevenheid.
Momenteel is Ruby op binnen- en buitenlandse podia te zien als Solo Artiest en werkt ze daarnaast samen met live muzikanten en dj’s.

Allround repertoire

Ze toerde door het land met swingende theaterproducties zoals de ‘80’s Flashback Theater Tour’  en ‘ ‘t Dak eraf’ – met Erik Mesie (Toontje Lager) en Bert Heerink.

Ruby van Urk boeken voor scherp gage

Ruby is een erg ervaren en fantastische zangeres  met een waanzinnige uitstraling. Dit bracht haar in voorprogramma’s van o.a. Jan Smit, Nick en Simon, Gerard Joling, Marco Borsato, Belle Perez en het Metropole Orkest.

zangers en zangeressen inhuren

Haar repertoire is breed: Ruby weet op ieder feest een swingende variatie te vinden van Dance, top40, Classics, Hollandse hits, jazz, Songfestival hits tot favoriete floorfillers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruby van Urk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties