0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Robert Leroy

Biografie Robert Leroy

Als kind was Robert Leroy al regelmatig te vinden op het Rembrandtplein. Geen kans liet hij onbenut om daar luidkeels mee te zingen met de artiesten die er optraden. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Op 17-jarige leeftijd neemt Robert Leroy zelf de microfoon ter hand.

Ongekend Amsterdams

Inmiddels groeit Roberts naamsbekendheid fors. Enkele hoogtepunten volgen. Zo schittert Robert Leroy o.a. op de middenstip van het Olympisch stadion voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – AC Milan. Roberts groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

Indrukwekkende lijst

Robert heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo is hij vaste gast tijdens het Jordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde Robert Leroy zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de Escape en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam. In oktober 2006 gaf Robert Leroy een uitverkocht contcert in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Amsterdamse zanger voor de scherpste prijs

Van het begin tot het einde stond het publiek op de banken, of raakten ontroerd door zijn mooie ballades. Graag stellen wij u voor:  Robert Leroy!

Gerelateerde artiesten Burolivemuziek.nl:

Quincy
Eddy Walsh
Peter Beense
John West
Tino Martin

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Robert Leroy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties