0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bruiloft zangeres Ruby van Urk

Biografie Bruiloft zangeres Ruby van Urk

Voor die bijzondere dag. Voor een bijzonder moment wil je natuurlijk passend live muziek die de sfeer van het romantische moment overbrengt en zorgt dat jij en je gasten kippenvel krijgen.

Ceremoniezangeres boeken of inhuren

Op een bijzondere dag als deze mag er bijzondere aandacht zijn voor muziek. Op een dag als deze gaan teksten van liedjes je ineens veel meer zeggen dan voorheen. Daarom moet de muzikale omlijsting van de bruiloft perfect gepast zijn.

Ruby van Urk boek je voor scherpste gage

Ruby heeft al veel van dit soort moment mogen bezingen en het is steeds voor haar een grote eer om te doen. Het zijn deze momenten die voor Ruby muziek maken zo speciaal maken.

Zanger of zangeres voor bruiloft boeken

Je ziet de spanning en liefde bij het bruidspaar. “Hoe mooi is het dat ik als zangeres daar bij mag zijn”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bruiloft zangeres Ruby van Urk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties