0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger / Gitarist Jessine

Biografie Zanger/Gitarist Jessine

Zanger / gitarist Jessine is gestopt met optreden!!

van harte kan ik je bv gitarist Raphael of muzikanten uit deze categorie aanbevelen. Heb je advies nodig? Dan help ik je hier graag verder.

klassiekers en actuele hits

Dit groeiende talent is opgeleid aan de Rockacademie. Hier heeft hij zich met een divers aantal prachtige opdrachten ontwikkeld tot een echte professional. Deze getalenteerde muzikant voelt zich thuis op elk soort evenement; of het nu een kleinschalige, intieme setting is, of een show in de spotlights, Jessine weet altijd precies de  snaar te raken.

zanger / gitarist

Met klassiekers, onbekende parels en actuele hits weet hij een groot publiek boeien. Jong en oud laat zich mee nemen op zijn warme, soms gaaf rauwe stem. Jessine voelt zich overal thuis en geeft daardoor net even dat bijzondere randje aan uw bruiloft, feest of etentje. Wilt u deze zanger / gitarist boeken voor uw huwelijk, receptie of bedrijfsfeest? Vraag dan nu een offerte aan!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger / Gitarist Jessine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties