0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FATA

Biografie FATA

FATA, is een hiphop formatie die bestaat uit een viertal mannen die te gekke tracks maken.

Bekend

FATA brak door met het nummer Geile Donder, waarna deze hiphop lang in hun genre bleef.. Hierna maakte zij een nieuwe hiphop plaat Jongvolwassen, deze is heel gevarieerd en heeft een hele toegankelijke stijl. Te vergelijken met “The Opposites”.

Gewoon Bam

Gewoon Bam is een minialbum van FATA dat het aankomende album Jongvolwassen moet inluiden. FATA staat onder contract bij Bankpioniers dit is het nieuwe label van Kraantje Pappie.

Nummers

Te gekke hiphop tracks, lekkere beats…. Burolivemuziek.nl zet een aantal nummers op een rij van FATA speciaal geselecteerd voor jou, te beluisteren via Spotify!

• De Droom
• F.A.T.A
• Doe niet Dom ft. Kraantje Pappie
• Mijn Dans
• Mode Bewust
• Stupid ft. nexus

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FATA boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties