0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pur Sang

Biografie Pur Sang

A Capella Trio Pur Sang bestaat uit zangeressen Isabel Delemarre, Marieke Zevenbergen en Maartje Waanders: drie solisten met een liefde voor samenklank. Deze prachtige dames brengen a capella versies van bekende stukken ten gehore in de kleinst mogelijke vorm van harmonie: ‘3’.

Duo of trio boeken

Pur Sang heeft in de loop der tijd een bijzondere eigen klank ontwikkeld die mensen raakt.
Met onze totaal verschillende muzikale invalshoeken en ieder ons eigen professioneel specialisme, is Pur Sang heel divers en flexibel.

uitgebreid repertoire

Het repertoire biedt een zeldzame mogelijkheid om zowel pop-, jazz- als klassieke muziek binnen één optreden op professioneel niveau uit te voeren en is uit te breiden met pianist Dennis Weelink  en vormen zo het Pur Sang Close Harmony Ensemble.

Trio boeken tegen scherpste gage

Dit ensemble is een nog diverser muzikaal gezelschap. Dennis voorziet de dames van zijn prachtige pianospel van begeleidingen waarop Pur Sang kan schitteren, zowel solo als ‘in Close Harmony’.

Award

Pur Sang treedt veel op, maar heeft zich gespecialiseerd in muziek bij huwelijksceremonies en zijn de trotse winnaar van de Dutch Wedding Awards.

Pur sang is ook te boeken als Xmas versie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pur Sang boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties