0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ruben Annink

Biografie Ruben Annink

Ruben Annink is in Amsterdam geboren op 13 juni 1998 en is een Nederlandse singer-songwriter uit Overveen en student aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht.
In 2015 is Ruben Annink één van de kandidaten in het vierde seizoen van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Singer songwriter boeken of inhuren

Hierin schopt de jonge zanger het naar de finale.
Vlak hierna is hij samen met Ali B te gast in DWDD, waar Ali B onder begeleiding van Ruben het nummer “Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn” zingt.

Zangers boeken voor scherpste gage

Er groeit een sterke band tussen Ruben Annink en Ali B en in 2016 tekent Ruben een artiestencontract bij zijn muzieklabel SPEC. In 2018  zal Ruben een nieuwe EP uitbrengen.

Ruben Annink boeken

In hetzelfde jaar is hij samen met rapper/zanger Jonna Fraser te horen op “Nu Of Nooit”, de tweede single van vlogster Monica Geuze, en maakt hij de Nederlandse
titelsong van de bioscoopfilm Angry Birds.

Hier vind je meer singer songwriters.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruben Annink boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties