0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rolf Sanchez

Biografie Rolf Sanchez

Rolf Wienk is beter bekend onder zijn artiesten naam Rolf Sanchez en is een zanger uit 1992 die bekend is geworden met zijn duo met Emma Heesters in het tv programma Beste Zangers.

Zanger boeken of inhuren

Rolf deed in 2011 mee aan het 4e seizoen van X Factor en behaalde hier de 3e plaats. Hij ontving toch een platendeal en zijn debuutsingle Ave Maria werd een bescheiden succes.

Rolf Sanchez boeken voor scherpste gage

Rolf zingt graag Spaanstalige nummers van o.a. Enrique Iglesias en David Bisbal. In 2015 bereikte hij met het nummer Por Si No Te Vuelvo a Ver een eerste plaats in de Tropical Songs hitlijst van Billboard.

Boek simpel online een zanger(es)

In 2017 had Rolf een flinke hit met Voy a Bailar welke een samenwerking was met rapper Boef, Ali B en RedOne.
Van Rolf gaan we de komende jaren nog veel horen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rolf Sanchez boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties