0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stepherd

Biografie Stepherd

De Amsterdammer Stepherd heeft een voorgeschiedenis in de muziek voordat hij solo ging. Hij maakt deel uit van Nouveau Riche. Na dit succes met de mannen van Nouveau Riche, tekende Stepherd officieel zijn label.

Zegt je anaconda iets? Jazeker…wie niet? Dit is bekendste verkocht single van Stepherd…. geproduceerd door de “Boaz van de Beatz“.

De beste feesten met Stepherd

Op het moment werkt hij samen met Skinto aan de afronding van hun EP en met deze nieuwe muziek zullen zij het komende voorjaar de podia van Nederland en België te bestormen. Verwacht een feestje waarbij de gaten in je vloer worden gesprongen!

Stepherd boeken voor scherpste gage

Houdt u ook zo van dit genre? Stepherd heeft al verscheinende samenwerkingen achter de rug, en werk momenteel met bekende namen o.a. o.a. Mr. Polska, Kraantje Pappie en The Opposites.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stepherd boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties