0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo flow

Biografie Duo flow

Duo is gestopt met optreden. Niet meer te boeken. Bekijk hier meer duo’s 

Flow, bestaande uit Dennis Dicks en Dave Cortvriend, is in de jonge jaren van deze heren ontstaan. Het zat al in het bloedDit, omdat hun beide vaders ook samen muziek maakten in een trio genaamd Trio Celesta. Op de kleuterschool sloeg Dennis zijn handen rood op een plank en Dave pakte een schep en dat was zijn gitaar.

Flow maakt van uw gelegenheid of evenement een feest!

Wilt u een spetterend dansfeest om nooit meer te vergeten? Of bent u juist op zoek naar akoestische achtergrondmuziek het kan allemaal als je duo flow boekt bij burolivemuziek.nl

Muziek, humor & plezier

Dennis en dave hebben veel plezier als u zich vermaakt daarom komt er vaak genoeg een grote dosis humor bij kijken. De avonden bij het duo kan daarom in de late uurtjes nog doorgaan… We zouden zeggen “feestje.. feestje…feestje”.

Van receptie tot bruiloft of bedrijfsfeest

Duo FLOW zorgt bij elke gelegenheid voor de juiste muzikale omlijsting. Ook voor úw bruiloft, bedrijfsfeest, receptie, diner dansant of borrel. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo flow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties