0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Luc Steeno

Biografie Luc Steeno

in tegenstelling tot wat er vaak gedacht word is Luc Steeno de échte naam van deze rasartiest uit Vlaanderen. Voluit heet hij Luc Julia Nicolas Steeno en is geboren in Leuven op 28 juni 1964.

Vlaamse zangers boeken

Luc begon zijn carrière als imitator in soundmixwedstrijden vanaf 1986 maar werd pas écht populair met de veelvuldige optredens in het VTM programma Tien Om Te Zien.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

De bekendste liedjes van Luc Steeno zijn “Bel Me”, “Schrijf me” en “Ik Mis Je”. Ook de single “Hij speelde Accordeon” werd een grote hit.

livemuziek boeken voor de scherpste tarieven

Luc Steeno schrijft ook liedjes voor o.a. Christoff en hijzelf zingt over het leven. Groot voorbeeld van Luc Steeno is de in Sicilië geboren Salvatore Adamo en zoals Adamo is Luc eveneens een groot chansonnier geworden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Luc Steeno boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties