0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Christoff

Biografie Christoff

Christoff de Bolle is geboren in Ninove op 18 juni 1976 en is naast zijn optredens in het trio KLUBBB3 tevens solo zanger en radiopresentator.

Vlaamse zanger

Op zijn 12e leeftijd volgde Christoff zanglessen en zat in het kerkkoor van Hemelrijk en op zijn 15e deed hij mee aan de Belgische Soundmixshow met het nummer “voor Jou” van Luc Steeno.

lid van KLUBBB3

In 2011 werd Christoff verkozen tot “artiest van het jaar” in de categorie “Vlaams populair” en in 2012 en 2013 won hij de prijs voor “beste mannelijke artiest-schlager”.

Bekende zanger boeken voor scherp tarief

Sinds 2015 is Christoff tevens onderdeel van het schlagertrio KLUBBB3, waarin ook Jan Smit en Florian Sibereisen zitten. Dit feestelijke schlagertrio heeft inmiddels 2 albums en 4 singles uitgebracht.

Zangers en bands inhuren

Christoff is mateloos populair in heel België en met name Vlaanderen en heeft onderwijl al ruim 23 albums en tientallen singles uitgebracht waaronder vele nummer 1 noteringen in de Vlaamse top 10.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Christoff boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties