0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KLUBBB3

Biografie KLUBBB3

Klubbb3 is het nieuwe schlagertrio dat gevormd word door de Belg Christoff De Bolle, Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen.

Schlager boyband

Dit trio is een initiatief van de oud manager van Jan, Jaap Buys, die nog één keer Duitsland wilde veroveren met Jan Smit, maar dan in een Boyband.

Schlagertrio boeken

In 2016 kwam de eerste single van dit trio uit, “Du schaffst das schon”  en werd gevold door de singles “jetzt erst recht” en de nederlandstalige singel “Het leven danst sirtaki”.

Bekende zangers boeken tegen scherpe prijs

Met name in Duitsland en later gevolgd door Nederland zijn schlagers en met name de schlagerartiesten zeer bekend en uitgegroeid tot een begrip.

Klubbb3 werd op 10 januari 2016 onderscheiden met de smago! Award, een belangrijke prijs in Duitsland in de schlagermuziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KLUBBB3 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties