0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
EMPOWER

Biografie EMPOWER

Fasten your seatbelts voor de ladies van EMPOWER. Een high energy show van 3 fantastische zangeressen die zorgen dat je dak van de feesttempel afgeblazen word. Stilstaan is in ieder geval geen optie meer.

zanggroepen boeken of inhuren

Een dynamische girlgroup met een power uitstraling en power show. Indrukwekkende vocalisten met een overweldigende podiumperformance. Deze ladies laten absoluut een onuitwisbare indruk achter.

EMPOWER boek je simpel online

De vetste hits van nu en de lekkerste classics van vroeger in een energieke show. Deze live act is zeer geschikt om ieder event of bedrijfsfeest te laten ontploffen van energie en feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EMPOWER boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties