0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Bronco Brothers

Biografie The Bronco Brothers

The Bronco Brothers zijn Jan Paul en Remco. In tegenstelling tot de bandnaam zijn de heren geen broers van elkaar. Overigens haal je wel een bak aan ervaring en enthousiasme in huis als je dit duo inhuurt.

Duo boeken of inhuren

Naast duo kun je de brothers ook inhuren als solist, trio en zelfs kwartet. Het maakt eigenlijk niet uit in welke setting je ze inhuurt want ze maken er altijd een ongekende avond en daverend succes van.

Boek een artiest

De heren zijn super muzikaal en mega enthousiast. Van swingende jazz tot pop van alle tijden en van reggae tot rock ’n roll. Ze doen het allemaal. Of het nu achtergrondmuziek moet zijn of juist spetterend op de voorgrond.

Livemuziek boeken

Geen statische bedoeling maar akoestisch interactief met de aanwezige gasten. Het enthousiasme straalt er vanaf. De nummers zijn vaak overgoten door een Bronco sausje zodat iedereen het herkent en mee wil doen.

The Bronco Brothers voordelig inhuren

Het duo is zeer breed inzetbaar. Van bedrijfsfeest tot privéfeest. Ze spelen het liefst akoestisch en mobiel tussen uw gasten door.

Ook te boeken als de Zebra’s. Hiervoor steken de mannen zich in een stijlvol zwarte outfit en met instrumenten met zebra print. Heel smaak- en stijlvol gebracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bronco Brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties