0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Bronco Brothers

Biografie The Bronco Brothers

The Bronco Brothers zijn Jan Paul en Remco. In tegenstelling tot de bandnaam zijn de heren geen broers van elkaar. Overigens haal je wel een bak aan ervaring en enthousiasme in huis als je dit duo inhuurt.

Duo boeken of inhuren

Naast duo kun je de brothers ook inhuren als solist, trio en zelfs kwartet. Het maakt eigenlijk niet uit in welke setting je ze inhuurt want ze maken er altijd een ongekende avond en daverend succes van.

Boek een artiest

De heren zijn super muzikaal en mega enthousiast. Van swingende jazz tot pop van alle tijden en van reggae tot rock ’n roll. Ze doen het allemaal. Of het nu achtergrondmuziek moet zijn of juist spetterend op de voorgrond.

Livemuziek boeken

Geen statische bedoeling maar akoestisch interactief met de aanwezige gasten. Het enthousiasme straalt er vanaf. De nummers zijn vaak overgoten door een Bronco sausje zodat iedereen het herkent en mee wil doen.

The Bronco Brothers voordelig inhuren

Het duo is zeer breed inzetbaar. Van bedrijfsfeest tot privéfeest. Ze spelen het liefst akoestisch en mobiel tussen uw gasten door.

Ook te boeken als de Zebra’s. Hiervoor steken de mannen zich in een stijlvol zwarte outfit en met instrumenten met zebra print. Heel smaak- en stijlvol gebracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bronco Brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie